Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dráčata na Máchově jezeře

29. 9. 2013

 

Předání PP jsem spojila se společnou procházkou  Dráčat  kolem Máchova jezera. Z ArQeV se ještě přidala Carcoolka a Butterfly. Protože přislíbili účast i  kluci Caparti, hárající Cashire nepřijela. Bohužel kluci nakonec taky ne. Máchovo jezero vzalo útokem celkem 6 mých  vlčáků, 3 děti - Nikolka, Sofinka, Alex   a 9 dospělých.

 Dráčata spolu dováděla a samozřejmě využila možnost koupání . Freki se okamžitě zamiloval do sestry Dey a nehnul se od ní. Na Frekim je vidět, že je to kluk. Holky převyšuje, má krásnou širokou hlavu , silné kosti, bohatou srst. . Dea je dívčí kopie našeho Czertika, barvou , výrazem, srstí. Lexie  je něžná štíhlá dlouhonohá princezna, která hrátky sourozenců zpočátku pozorovala spíš z povzdálí. Na konci procházky všem ukázala, že se také  umí tvářit jako maminka a byla jí velmi podobná :-).  Naše Dorothka je asi z holčiček nejsilnější , ale opravdu jen o trochu.  V Carcoolce jsem dneska pro změnu viděla babičku Api.  Buttynka převzala úlohu maminky  Valký a zkoušela vychovávat hlavně Lexii a Carcoolku.
 

Celkově jsem se všemi velmi spokojená. Je vidět, že se mají dobře, cizí prostředí , lidi , děti neřeší, na vodítkách chodí krásně, ve smečce se chovají dobře, z volna jsou přivolatelní.

Fotek by mělo být spousty, jak je dostanu, budou v galerii .