Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslava narozenin s rodinou

1. 11. 2011

30.11.2009 01:20

V sobotu měla Valkýra Z Molu Es svoje třetí narozeniny. Rozhodli jsme se, že využijeme pozvání Kačky a sejdeme se na cvičáku Pavlišákových. Tuchoraz je u Českého Brodu a protože se umím ztratit všude, jela jsem nejdřív do Toušeně a Kačka pak jela s námi a navigovala.

Tam už na nás čekal Michal s Aeron a Terezka s Aryí. Nejdříve jsme obdivovali poslušnosti dobrmanů, BOM, RTW, NO a nádherné beauceronky. Po odjezdu všech členů na stopy, byl celý prostor cvičáku a potůčku jen pro nás. Aeron (Rony) , Arya a Aequitas (Vita) se přivítaly s rodiči.“Drsná “ láska rodičů k dcerám se zvládla bez následků.

 

img_2306-rodina.jpg

Valkýra se opět netvářila moc hezky na Ronečku. Qeronkovi se holky líbili, jen hlasitě protestoval proti přítomnosti dobrmanky Háji, která jako kamarádka Vity s námi zůstala. Postupně jsme si všichni udělali poslušnost. Qeronek ukázal holkám, jak se správně aportuje. Valkýra se pochlubila s dobře zvládnutou vysílačkou . Aport i přes překážky ukázala samozřejmě taky. Vita jako jediná z nás bravurně ovládá “ oční kontakt“. Je vidět, že je v rukou profesionálů. (Paní Pavlišáková je mistryně republiky ). Po poslušnostech si sestry chvíli hrály a po koupely Arye s Rony jsme vyrazili na stopy. Nacpat do dvou aut 5čsv a jednu dobrmanku, bylo docela umění. Na stopách nás opět udivila práce Vity. Její vypracování stop v 8 měsících je úžasné . Přešlapy stopy, rušení, průchod cizích osob jí vůbec nezajímá. Prostě jen jde a čuchá.Valkýra měla taky hezkou stopu , lomy našla, předměty zalehla. Qeronek měl radost a podle toho ta jeho stopa vypadala. Radostná, rychlá, roztěkaná. Nějak zapomenul, že se předměty zalehávají. Označil je všechny, lomy nepřešel, ale více soustředěnosti by mu neškodilo. Qeronku, Qeronku! Dcera tě strčila do kapsy. To je ostuda!

 

Setkání rodičů s dcerami se všem líbilo. Jsem ráda, že majitelé se o fenečky krásně starají a i s nimi cvičí. Holky jsou krásné, šikovné a o Vitě určitě časem uslyšíme. Už se chystají na soutěže a závody

Budeme držet palce, aby se jí v nastoupené „pracovní“ kariéře vedlo. My ostatní se budeme aspoň snažit. :-)